Rock of Ages! En heidundrande rockekveld!

 

Lørdag 10. juni blir det Rock of Ages kveld i Holmestrand. Holmestrand Kulturfestival inviterer til en heidundrande musikkfest med tre band på scenen. Ta på deg rockehumøret og møte opp!

Først ut er RAGDOLLS

RAGDOLLS består av 5 musikere med lang erfaring som bakmenn til en rekke kjente artister og band.. Mye arbeid er lagt ned i repertoaret som viser et bredt spekter av blues, r&b, soul og rock fra artister som Tony Joe White, Santana, Grand Funk Railroad, Robert Cray og Gary Moore bl.a. Spillegleden og et smittende engasjement preger bandet, som alltid gjør sitt ytterste for at publikum skal trives.
RAGDOLLS består av Hege Karina Johansen Frebergsvik (vokal), Jørgen Moen (gitar), Kjell Buraas (keyboards og vokal) Andy DeVille (trommer) og Vidar Granrud (bass)

 

Band nummer to er TUMBLETUNES

TUMBLETUNES ble dannet i januar 2009. Bandet startet som trio, men utvidet med ett medlem i 2014. De har alle lang musikalsk erfaring fra forskjellige band. Bandet spiller blues/bluesrock med solid trøkk. I tillegg til egne låter spiller de coverlåter hentet fra Jimi Hendrix, Sky High, ZZ Top og div andre bluesrock artister. Bandet har spilt en rekke ganger på Notodden Bluesfestival i tillegg til festivaler i Sverige. De spiller også på puber og private arrangementer.

Bandet ga ut sin første cd i 2012, og i disse dager kommer det en ny cd/vinylplate med egenprodusert materiale.

TUMBLETUNES består av:
Jørn E. W. Larsen (Ballern) (bassgitar, vokal og låtskriver) Eidsfoss, Robert Hofstaetter (gitar, vokal og låtskriver) Drammen, Tom H. Lian (trommer) Hof, Vigdis Nordby (keyboard, vokal og låtskriver) Hvittingfoss, kom inn i bandet i 2014.

 

Siste band ut er WANNAROCK

WANNAROCK er et nystartet rockcoverband som spiller de store hitene fra 70 og 80 tallet. De er en gjeng godt voksne mennesker som elsker rock, elsker å spille rock og formidle gleden til andre som liker denne musikken. Bandet er hjemmehørende i Holmestrand, men har medlemmer fra både Drammen og Horten. De fleste medlemmene har lang erfaring fra andre band, noen er nye innenfor sjangeren. Det spesielle med dette bandet er at de har bare kvinnelige leadvokalister. Tradisjonelt har denne scenen vært dominert av menn. Bandet ønsker å gi alle som har lyst til å oppleve dem en heidundrande 70/80 talls rockefest! Musikken de spiller kommer fra band som blant annet AC/DC, Guns’n Roses, Led Zeppelin, Mötley Crüe, Whitesnake, Journey, Deep Purple og Kiss.

WANNAROCK består av: Kajsa Onshuus, Holmestrand (vokal), Monika Sjue, Holmestrand (vokal), Kenneth Skogheim Jakobsen, Drammen (gitar), Ove Skotheim, Holmestrand (gitar), Haavard Flaaten, Tønsberg (keyboard), Per Martin Gjærde, Holmestrand (bass), Bill Lucas, Holmestrand (trommer) og Anette Skogheim Jakobsen (kor).
Foto: Jonas Onshuus